Opritaanleg

Ben je op zoek naar een nieuwe oprit en een partij die je kan helpen met het leggen ervan? Superstone helpt je graag! Ons team van ervaren vakmannen staat klaar om jouw opritaanleg tot in de puntjes te verzorgen.

Ben je handig en wil je zelf je oprit leggen? Ook hier kan Superstone je bij helpen. We adviseren je graag bij het kiezen van het juiste materiaal en hebben een ruim aanbod dat bij jou thuis geleverd kan worden.

Materialen voor het leggen van je nieuwe oprit

De materiaalkeuze van je oprit bepaalt voor het grootste deel het uitzicht, de prijs en de duurzaamheid van je oprit. Weet je niet goed welk materiaal je moet kiezen? Ontdek de voordelen.

Oprit in klinkers

Wil je een kwalitatieve en duurzame oprit? Kies dan voor een oprit in klinkers. Ze kunnen jarenlang meegaan zonder slijtage of vervorming en zijn bestand tegen zware voertuigen en extreme weersomstandigheden zoals vorst of dooi. Daarnaast is een oprit in klinkers gemakkelijk te onderhouden. Reinig ze eenvoudig met een hogedrukreiniger of met een bezem en water.

Betonklinkers zijn de goedkoopste keuze voor een oprit in klinkers. Ze bestaan in diverse kleuren en formaten en hebben zelfs een waterdoorlatende uitvoering die ervoor zorgt dat er gemakkelijker water in de ondergrond kan dringen. Geef je de voorkeur aan een authentieke en natuurlijke look? Kies dan voor kleiklinkers. Kleiklinkers zijn wel een duurdere keuze.

Oprit in tegels

Tegels bieden dezelfde duurzame en stabiele basis als klinkers maar zien er net iets stijlvoller uit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen, maten en vormen waardoor je steeds een oprit kan creëren die past bij de stijl van je huis en tuin.

Voor een oprit worden voornamelijk betontegels of natuursteentegels gebruikt.

Oprit in kasseien

Naast klinkers of tegels kan je ook opteren voor een oprit in kasseien. Kasseien zijn natuurlijke stenen die een authentieke en klassieke uitstraling geven aan de oprit. Daarnaast zijn kasseien poreus en laten ze gemakkelijker water door. Dit betekent dat er minder kans is op plasvorming en dat regenwater in de grond kan wegzakken in plaats van weg te stromen naar het riool.

Realisaties in opritaanleg

Laat je oprit aanleggen door ervaren plaatsers

Jouw oprit in handen leggen van Superstone? We starten graag met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen samen bespreken. Vervolgens meten we de oprit op, geven we het juiste advies en voorzien we een offerte op maat.

Vertrouw op sluitende afspraken, kwaliteitswerk en duurzame materialen. De werken worden uitgevoerd door ervaren vakmensen en van dichtbij opgevolgd door zaakvoerders Gunter & Jan. Bovendien geven we tot 5 jaar garantie op verzakkingen. Kortom: kies voor Superstone als het steengoed moet zijn.

Steenweg op Turnhout 103
2360 Oud-Turnhout