Terrasaanleg

Wil je jouw buitenervaring naar een hoger niveau tillen door een terras te laten aanleggen? De vakmannen van Superstone zijn gespecialiseerd in terrasaanleg en helpen je van ontwerp tot aanleg. Zo denken ze mee met de verschillende factoren zoals functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de grootte, de vorm, de ligging en de materialen die je graag wil gebruiken. Alles start met een goed gesprek waar we samen nadenken over de mogelijkheden. Indien nodig, werken wij samen met enkele vaste tuinarchitecten die ons kunnen begeleiden. 

Wil je je nieuw terras liever zelf plaatsen? Ook hier is Superstone jouw geschikte partner. We staan je bij in materiaalkeuze en hebben een ruim aanbod dat bij jou thuis geleverd kan worden. Kom hiervoor zeker even langs in ons toonpark.

Welke materialen kies je bij het plaatsen van jouw terras?  

Er zijn heel wat verschillende materialen waaruit je kan kiezen. Deze keuze is belangrijk omdat het bepaalt hoe duurzaam je terras zal zijn. Kies je voor klinkers of geef je de voorkeur aan terrastegels? Wil je graag een keramisch terras, een betonnen terras of een natuursteen terras? We zetten graag de voordelen op een rij:

Keramisch terras

Keramische terrastegels zijn:

  • Duurzaam: ze zijn bestand tegen slijtage, vorst, UV-straling en andere weersomstandigheden;
  • Onderhoudsvriendelijk: gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden;
  • Veilig: de meeste keramiek tegels hebben een antislip oppervlak, wat betekent dat ze minder glad zijn dan andere materialen (vooral wanneer ze nat zijn);
  • Esthetisch; zo zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen & texturen.

Betonnen terras

Geef je de voorkeur aan een terras in beton? Een betonnen terras heeft vrijwel dezelfde voordelen als een keramisch terras maar is meestal een stuk goedkoper. Dit kan de totale kosten van je nieuwe terras aanzienlijk verlagen. Kies je voor betonklinkers of betonnen terrastegels? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuursteen terras

Het grootste voordeel van een terras in natuursteen is de unieke uitstraling. Natuursteen is tijdloos en voegt karakter en charme toe aan je terras. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Verder is natuursteen duurzaam, behoeft het weinig onderhoud en biedt het een anti-slip ondergrond. Wist je trouwens dat natuursteen brandbestendig is? Een ideale ondergrond voor een barbecue of vuurkorf dus!

Realisaties in terrasaanleg

Laat je terras aanleggen door ervaren plaatsers

Het plaatsen van jouw nieuw terras in handen leggen van Superstone? Alles begint met een verkennend gesprek waarbij we jouw wensen en noden in kaart brengen. Na de opmeting voorzien we jou van gepast advies en maken we een offerte op maat.

Vertrouw op sluitende afspraken, kwaliteitswerk en duurzame materialen. De werken worden uitgevoerd door ervaren vakmensen en van dichtbij opgevolgd door zaakvoerders Gunter & Jan. Bovendien geven we tot 5 jaar garantie op verzakkingen. Kortom: kies voor Superstone als het steengoed moet zijn.

Vraag een offerte aan

Steenweg op Turnhout 103
2360 Oud-Turnhout