Megategels

Megategels zijn grote betonnen of keramische tegels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op opritten of terrassen. De afmetingen zijn groter dan standaardtegels, tot wel 120 centimeter, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

Voordelen van megategels

Naast het ruim aantal mogelijkheden aan kleur, grootte en korrel bieden megategels nog tal van voordelen. Door hun grootte geven ze je oprit of terras meteen een moderne en strakke uitstraling. Daar het aantal voegen beduidend lager is, creëren toont je oprit of terras ruimer en rustiger. Een tweede voordeel aan minder voegen, is minder onderhoud.

De materialen waaruit megategels gemaakt worden zijn duurzaam en sterk. Ze zijn bestand tegen zware belasting, slijtage en weersinvloeden. Een ideale keuze dus voor jouw oprit waar auto’s op moeten rijden of jouw terras waar je ten volle gebruik van wil maken.

Plaatsing van megategels

De plaatsing van megategels neemt minder tijd in beslag, daar er minder gevoegd moet worden. Dit wil echter niet zeggen dat het eenvoudiger is! Contacteer Superstone voor een vrijblijvende offerte om jouw terras of oprit te voorzien van megategels!

Bezig met laden...